Disclaimer

Praktijk voor Acupunctuur Maaike Averink, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61593117, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website https://www.acupunctuur-maaikeaverink.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren, of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website, geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk voor Acupunctuur streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Praktijk voor Acupunctuur aanvaard daarom geen aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik mij aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Praktijk voor Acupunctuur Maaike Averink niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar gemaakt.

Praktijk voor Acupunctuur heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in acupunctuur te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan behoud van een goede gezondheid en/of het herstel hierin. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van acupunctuur met betrekking tot gezond- en welzijn.

Praktijk voor Acupunctuur kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze website is niet bedoeld als vervanging van een regulier medische diagnose en de lezer/gebruiker wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgeving die Praktijk voor Acupunctuur publiceert kunnen geen rechten ontleend worden of aanbevelingen om ziekten te behandelen.

Vragen of klachten

Vragen en/of klachten over deze disclaimer?

Deze kun je mailen naar: acupunctuur@maaike-averink.nl

 

 

Deel deze pagina